Gratis onlinekonference om kunstig intelligens

Del med dit netværk

Jeg har i efterhånden mange år fuldt den amerikanske uddannelsesperson Steve Hargadon og hans onlinefællesskab Learning Revolution. I morgen aften (dansk tid) afholder de en onlinekonference om undervisning og læring med kunstig intelligens og det er helt gratis at deltage.

Konferencen bliver afholdt på Zoom og finder sted torsdag den 27. juni 2024 fra kl. 21:00 til 23:30 dansk tid. Ved at være tilmeldt modtager man også efterfølgende et link til optagelsen, så har man en sengetid at passe kan man stadig være lidt med.

Deltag onlinekonferencen eller tilmeld dig og få et link til optagelsen efterfølgende.

Konferencen behandler nogle af de samme emner som også fylder i vores lokale andedam: Hvordan påvirker teknologier, værktøjer og applikationer med generative kunstig intelligens vores læring og undervisning? Hvilke konsekvenser vil det på både kort og lang sigt have for vores uddannelsesevner og aktiviteter, samarbejde og kommunikation, læsefærdigheder, livslang læring og ikke mindst elevindflydelse.

Når man læser indbydelsen og beskrivelsen af de mange oplægsholdere der er presset sammen i programmets oplæg og paneldebatter virker det som et afbalanceret program mellem synet på muligheder og fordele på den ene side og udfordringer og trusler på den anden i forhold til teknologiernes betydning og indvirkning på undervisning og læring.

For danske lærere og andre interesserede er dette en oplagt mulighed for at få indsigt i hvor udvikling og debat lige nu er på den anden side af Atlanten.

Konferencen er som sagt gratis en kræver tilmelding på www.eventbrite.com. Læs mere om konferencen og de forskellige oplægsholdere på www.stevehargadon.com.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *