Lydeffekter med Eleven Labs

Del med dit netværk

Eleven Labs er en de både gode og kendte kunstige stemmer og, i betalingsversionen, tilbyde en klon af din egen stemme – men nu kan man faktisk også lave lydeffekter.

Hvis man lige står og mangler en lydeffekt eller baggrundslyd kan Eleven Labs også hjælpe…

Det er ganske nemt. Man skriver blot en forespørgsel (prompt) og så bliver der skabt fire varianter af en lydeffekt til gennemlytning og download. Her er for eksempel lyden af Huey-helikopter der flyver forbi og den rammer den rimelig fint:

Forespørgsler skal desværre være på engelsk for at få gode resultater og systemet er bedst til relativt simple og konsistente lydeffekter uden for meget handling i lydbilledet. Til gengæld kan man vælge hvor lang tid der skal bruges på lydeffekten, og kan dermed tilpasse den perfekt til en video- eller lydmontage.

Under indstillinger kan man både sætte længden og hvor kreativ den kunstige intelligens må være. Især længden er smart, hvis det skal passe til et klip i en video eller ligende. Dog kan man højest lave 22 sekunder.

  • https://elevenlabs.io/app/sound-effects

Tak til Morten Elm der skrev om den nye funktion på LinkedIn. Morten har også en hjemmeside – https://www.mortenelm.dk/ – hvor han skriver om kreativ brug af kunstig intelligens.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *