Pixlr har også fået ai

Del med dit netværk

Helt tilbage i 2008 kom første version af Pixlr.com (og allerede året efter skrev Erik om det her på bloggen). Pixlr er i sig selv et glimrende billedbehandlingsværktøj, men den slags kan man ikke længere nøjes med at være, så Pixlr har også fået AI. Det betyder en række værktøjer til billedgenerering, redigering og ikke mindst ansigtsudskiftning som man kan anvende på siden.

Her er det værktøjet til ansigtsudskiftning. En fin lille mulighed er at man kan vælge mellem en lang række skabeloner når man laver ansigtudskiftning, men man kan naturligvis også bruge sine egne billeder.

Mens de fleste værktøjer er gratis tilgængelige skal man bruge credits til AI-værktøjerne og selvom man kan få nye credits forsvinder de også hurtigt når man leger. Det betyder desværre også at man skal være logget på for at bruge mulighederne og det er jo lidt GDPR-ærgerligt.

Måske man skulle blive rumpilot?


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *