Del med dit netværk

IT og læring er i sig selv et bredt felt. Hvad der måske er med til at gøre det så utroligt spændende er at teknikken hele tiden flytter sig og dermed udvider grænserne for hvad der er pædagogisk muligt. Det kræver derfor en utrolig mængde pædagogisk fantasi at se mulighederne.

I denne blog skriver vi om nye spændende ting på nettet som vi falder over. Det kan være historier om it og læring, nye spændende læringssites, teknologier vi tror kan bruges også i et læringsperspektiv og selvfølgelig en anelse wauvfaktor og gadgets til at krydre det hele med.

I 2006 var Torvet første gang et indslag på Uddannelsesforum. Konceptet er en workshop hvor deltagerne selv kan være med til at bidrage med gode ideer til programmer og hjemmesider der kan bruges til undervisning og læring. Fokus har været på gratis programmer og tjenester. På IT-Torvet fører vi disse ideer videre, men tillader os også at omtale mere kommercielle programmer og tjenester som kræver abonnement eller licens.

Du kan læse med fordi vi gerne vil have du kan læse med. Det betyder også at gode ideer til noget vi skal tjekke ud og ikke mindst kommentarer altid er velkomne. Hvis du har mere end kommentarer og ideer at bidrage med er du også velkommen til at kontakte os for at blive medskribent på siden.

Under hvert indlæg kan du læse mere om dem der skriver artiklerne her på bloggen.

God fornøjelse – at husk at viden og ideer ikke forsvinder når de gives væk. Måske blomstrer de og kommer tilbage i en endnu bedre form.

Cover_A


Del med dit netværk