« Tilbage til oversigten

Erik S. Kristensen

http://www.skolekonsulenterne.dk

Jeg er pædagogisk konsulent i Tønder kommune med fokus på it og PLC på folkeskolerne samt it i dagtilbud. Dertil kommer generelle, administrative opgaver. CV ultrakort: Folkeskolelærer, vice- og skoleleder. Oplægsholder på bl.a. Danmarks Læringsfestival m.v. Stor interesse for anvendelse af intranet, LibreOffice og gratis/OS software generelt, ligesom digital fotografering, billedbehandling og layout/3D er super spændende! ...og så er der selvfølgelig alt det der ude i skyen... Mine materialer fra Tønder Kommune kan gratis og under CC-licens findes på www.skolekonsulenterne.dk.

Nyeste indlæg af Erik S. Kristensen

Nyeste kommentarer af Erik S. Kristensen

  • "Hej Ella Her på IT-torvet har vi en it-vinkel på det hele ;) Jeg kender ikke personligt til foreninger, der udelukkende arbejder med Lego - men Coding" on Lego – byg virtuelt!
  • "Found it :) Tak for tippet! /Erik" on Googles kontorpakke?
  • "Hej! Jeg kan ikke lige finde fejlen - er det i linket til Google-mappen med materialerne? Den kan jeg fint åbne? Eller? Tak for beskeden & God fr" on Googles kontorpakke?
  • "Hej! Google skriver selv om deres OCR-funktion følgende: https://support.google.com/drive/answer/176692?hl=en Præcist hvorfor nogle filer behand" on OCR i Google Drev
  • "...har vist overset dit indlæg :) Tjenesten ser ud til at virke igen som beskrevet - også hvad eksport angår! /Erik" on Titanpad – skriv sammen!
  • "Hej! www.pictoselector.eu :) /Erik" on Symbolark i undervisningen
Del med dit netværk


Del med dit netværk